Diari

01/04/2011

Avui ens hem reunit per assignar una tasca diferent a cadascuna. Hem redactat el treball via un document compartit del gmail. Es podria dir que hem unificat tota la informació a un sol document. A partir d'aquest extreure'm les paraules clau per fer el power point.

Un dels membres del nostres grup, Tania, ha tingut que marxar cap Guareña (Extramadura) per motius familiars. Tot i això, ha col·laborat via portàtil en el trajecte redactant informació.

Demà penjarem el document acabat i el power point.

Tabatha G.

31/03/2011

Avui hem estat buscant informació cada una en els diferents àmbits, tant videodocumental,estadístic, notícies digitals. Un cop reunida tota la documentació necessària per poder elaborar el nostre treball.
Demà ens reunirem per començar a redactar-ho tot tenint en compte els punts que s'han donat a classe:

1.Elaboració:
-Feina presencial (1)
-En xarxa (2)

2.Document
-Estructura
-Recursos
-Contingut

3.Presentació oral:
- Fluïdesa i claredat
-Participació.

Roser.M

30/03/2011

Avui ens hem posat d’ acord sobre com farem servir aquest  bloc. Ens ha costat però hem sabut repartir-nos la feina per a que totes fem una mica de cada cosa. Ja tenim tota la informació apunt, ara només falta sintetitzar-la i fer-nos un bon suport per a poder fer entendre el nostre tema tal i com volem.

Tania P.


26/03/2011

Avui comencem el bloc desprès de molts plantejaments de com orientar-lo.Em acordat crear aquest bloc per tenir un suport per al treball i emmagatzemar en un lloc virtual tot el nostre treball diari sobre el turisme.

Tabatha G., Tania P., Roser M.